Eén bedrijf, drie locaties

Zodra je bij ons het terrein opkomt zie je allerlei verschillende activiteiten. Wij telen onder andere 1e jaars plantuien, consumptie uien en zilveruien die wij vervolgens in de door de klant gewenste maat en verpakking over de hele wereld afleveren. Onze uien zijn ook echte smaakmakers in allerlei foodproducten. Daarom bewérken we de uien ook: we schillen, snijden, snipperen, bakken, conserveren en produceren zelfs een uienconcentraat voor de smaakindustrie. Zo leveren we ingrediënten op maat. Niet alleen uien trouwens. Ook andere groenten zoals bloemkool, wortel en zijn wij gespecialiseerd in de fermentatie van augurken. We hebben vestigingen op verschillende continenten. Voor jou zijn vooral de drie locaties in Zeeland van belang.

Dit doen we in ’s-Gravenpolder

In ’s-Gravenpolder hoef je niet te raden wanneer het hét uienseizoen is. Als de oogst van het land komt, rijden er dagelijks heel veel vrachtwagens op en aan. Op deze locatie sorteren, bewerken en verpakken we consumptie uien en 1e jaars plantuien. Ze komen aan de ene kant binnen als vers geoogst product, zo van het land. Aan de andere kant gaan ze eruit als snippers, ringen, olie, verkoopklare consumptie-uien of bulkladingen voor foodproducenten. Op kantoor vind je de verkopers die – al dan niet als native speaker – klanten uit alle werelddelen bedienen.

De trots van Kapelle

De gebakken uitjes uit Kapelle gaan heel de wereld over. Grote bedrijven in het food- en foodservicekanaal passen onze krokante smaakmakers toe in hun producten. In onze productiehallen bakken we de uien, en verpakken we ze vervolgens in de gewenste verpakkingen. Op kantoor vind je de mensen die samen met de klant nieuwe recepten bedenken, orders noteren, transport plannen, etc. Bedrijven zoals TOP in Kapelle zijn er niet zoveel op de wereld. We overdrijven dus niet als we zeggen dat dit een unieke werkgever is voor jou!

Het geheim van Baarland

We zitten een beetje verstopt tussen de dijk en het Zeeuwse platteland, maar in Baarland maken we wél de geconserveerde producten waar foodbedrijven op zitten te wachten. We fermenteren duizenden tonnen augurken, voorzien bijna alle continenten van zilverui en beleveren voedselverwerkers het hele jaar door de gezondste en lekkerste groenten (op zuur!). De echte piek zie je hier als de zilveruien van het land komen. Ze worden hier in enorme hoeveelheden gereinigd en geconserveerd. Het hele jaar door leveren wij onze zuurproducten, zoals zilverui, augurk, bloemkool, wortel, kappertjes en andere groenten, uit aan onze klanten. Mens en machine werken hier nauw samen om het iedere dag een stukje beter te doen voor de klant. Zo zuur als onze producten zijn, zo zoet is het werken tussen je gemotiveerde en enthousiaste collega’s in Baarland!

TOP in cijfers

0

Vestigingen in NL

0

Collega's

0

Mensen uit meer dan 150 landen consumeren onze producten

TOP: dat zijn we samen

Misschien zijn we niet helemaal een standaard werkgever. Ook al werken we professioneel en leveren we hoge kwaliteit, we blijven het liefst eenvoudig. Simpelweg doen wat je belooft, is al een mooi resultaat op een gewone werkdag. Samenwerken, ook zoiets. Elkaar helpen iets te bereiken. Allemaal belangrijke zaken, die het karakter van ons familiebedrijf stempelen.

We genieten er echt van om zo te ondernemen. Samen. Van teamleider tot verkoper en van operator tot directeur. Niets mooier dan dat mensen op hun werkplek iets laten zien van hun verborgen talenten. Soms onverwacht.

Stel nou dat jíj onze collega zou zijn. Wat zou jij dan bijdragen? Wat zijn jouw mooie kanten? Anders gezegd: waar krijg jij regelmatig complimenten voor? Misschien heb je kwaliteiten die méér ruimte en waardering verdienen dan ze nu krijgen.

Kom dan eens praten. Dan ontdekken we het samen. Jij bent TOP. 

Rien Murre
Owner, TOP The Onion Group